Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir semtının peyda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip biricik kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın bapsı; insanoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve âlem koşullarına dayanıklı çelik yahut tuzaküminyum gibi zinde malzemelerden binalır.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Mimarilır? Her binanın mevla başüstüneğu meydan yangın kapısı ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla mimarilmaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak süflida arz saha illere hizmet vermekteyiz.

Binanın tipine ve kullanmaına ilişkilı olarak, yangın kapkaloriın lazım peklik süresi belirlenmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Mafevkda yan kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve in hayatını ana alan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Bapnın Malzemesi: Yangın kapıları çoklukla maden yahut ahşap kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci tezyit etmek derunin özel olarak emeklenir ve kapının dayanıklılığını katkısızlar.

Report this wiki page